Blogs

Hier kun je blogs lezen van mensen met autisme en mensen die in hun persoonlijke omgeving of werkomgeving ermee te maken hebben. Je kunt ook reageren onder de blogs. De blogs gaan over de praktijk, over het werk en over persoonlijke ervaringen. Omdat de werkelijkheid het meest spreekt. Wil jij ook bloggen op onze website? Neem dan contact met ons op.

Heb jij zelf al een website met blogs en wil je deze delen onder een breder publiek? Samen bereiken we meer! We plaatsen je blogs graag met een link naar je eigen website.

Heb je wel veel te vertellen, maar ligt schrijven je niet zo goed? Geen probleem, wij helpen je bij het opstellen van een leesbaar blog.

Wil je je ervaringen wel delen, maar liever niet onder eigen naam (bijvoorbeeld omdat collega’s niet weten dat je autisme hebt of omdat je liever anoniem blijft)? Dat kan.

Ook werkgevers nodigen we van harte uit om vanuit het perspectief van organiseren, leiding geven, samenwerking en begeleiding te delen hoe zij omgaan met collega’s met autisme.