Bedrijfsprofiel Swink

Wat we doen

Wij helpen organisaties het maximale uit hun website en Social Media te halen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor de juiste content en het beheer daarvan. Daarnaast kunnen organisaties hun helpdesk aan ons uitbesteden. Ons team bestaat uit content marketing analisten, content communicatie specialisten en online helpdesk medewerkers. Wij werken voor (middel)grote organisaties in de Zorg, Het bedrijfsleven en Overheden.

  • Content management; websites actueel houden
  • Content marketing; meer uit je website en social media halen. Bijvoorbeeld dmv zoekmachine optimalisatie, online adverteren en rapportages die inzicht geven in hoe je website presteert (analytics)
  • IT gerelateerde 1ste lijn helpdesks voor diverse online platforms
  • Data cleaning; schonen en verrijken van klantregistratie-systement (CRM)
  • Content migratie; het omzetten van content op de website naar een nieuw CMS
  • Productbeheer voor online shop; unieke productbeschrijvingen voor betere vindbaarheid en meer verkopen uit de webshop

Waarin we ons onderscheiden van andere online bureaus

Onze diensten worden uitgevoerd door talentvolle medewerkers die door hun autisme een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij kijken naar de talenten van onze mensen en niet naar de beperkingen. Zo beschikken ze over zeer sterke analytische vaardigheden, hebben specialistische kennis, werken met grote toewijding en kunnen inzichten omzetten in unieke oplossingen. Dat maakt Swink een buitengewoon internetbureau en zo maken wij het verschil.

Ons doel

Wij willen het verschil maken op meerdere gebieden:

  • Voor onze klanten door ze online onderscheidend en succesvol te maken
  • Voor de maatschappij door een sociale bijdrage te leveren. Dit doen we door mensen met autisme de kans te geven om hun talenten te gebruiken

Wie we zijn

Swink is een social enterprise. Dit betekent dat het leveren van maatschappelijke impact hand in hand gaat met commerciële doelstellingen. Onze klanten waarderen het dat wij een Social Enterprise zijn maar weten ook dat wij topkwaliteit leveren. Daarom blijven ze ook graag klant bij ons. Een echte win-win situatie: hoge kwaliteit en maatschappelijke impact realiseren.

We hebben forse groeiambities om zo steeds meer maatschappelijke impact te realiseren. Bij een groeiende organisatie horen uiteraard ook nieuwe medewerkers. We blijven daarom actief zoeken naar mensen met autisme. We zoeken vooral mensen met relevante ervaring, HBO denkniveau en die bereid zijn zich te ontwikkelen.

Meer over Swink…